7.7.12

Vurgun....

Selam blog,
Bayağı oldu yazmayalı sana farkındayım. En son YOKS'u yazmışım. 94 aldım ondan blogcum ancak kötü haberi tez vereyim de rahatlayayım.Yetmedi. O kadar iyi geçen YOKS'a, pratiklere,ihu notlarına, STY notlarına rağmen. O hayvan gibi çalışmaya rağmen bütünlemeye kaldım. Lanet olası finalden 38 aldım ve bütünlemeye kaldım! Lanet olası notum 58'de kaldı ve ben bütünlemeye kaldım...
Çok moralim bozuk blog. O kadar çalış,didin. Sonuç koccaman bir HİÇ! Resmen aldatılmış hissediyorum kendimi. Sabahlardan gecelere kadar çalışmalar...Hepsi boşunaymış. "Az mı çalıştım acaba?" Evet, paso bu soruyu soruyorum kendime. Az çalıştım demekki ki büt.e kaldım.
Off blog. İzmir'e geldim. Burada çalışıyorum bütünlemeye ama final gazı gibi olmuyor zira takatim kalmadı artık. Zaten belli bir koşullanma var büt.e kalanı bırakıyorlar diye. Tüm çevrem sen yaparsın modda ama ben o modda değilim onu n'apıcaz?
Hem ben kalmak istemiyorum yaa! O lanet olsaı dönem 2'yi tekrarlamak, arkadaşlarımdan ayrılmak istemiyorum. Lanet olsun yazıyı bile doğru düzgün istediğim gibi yazamıyorum. Off blog offf ='(

1 yorum:

  1. Üzüldüm gerçektan ama bence çok başarılı sonuçlarında var bütte halledersin bu işi.yılmak yok çok kalabalık olacağınıza eminim bütte yalnız hissetme:)
    izmirde çok sıcak ya..hele bugün fena çok fena..

    YanıtlaSil

...

.....

...

...

Yorumlar....

Yorum.