27.12.09

Olası Yılbaşı Gecem...

          Yeni yıl da geldi sonunda!Bitsin artık şu illet yıl....bütün ayrılmalar,hayal kırıklıkları stresler...hepsi bu yıldaydı be!Aşırı yüklemeden çöktüm yaa..Hoş bu yıl da aynı manzara hakim şu bünyede ama olsun be! Hani şu yeni yıl yeni umutlara gebe geyiği yine sarsın etrafımızı da azıcık keyiflenelim,çok mu?

           Yeni yıla her ne kadar arkadaşlarımla plan yapma çabası içinde olsam da,biliyorum yine aynı ortamla giricem 2010'a.Diğer yıllara girdiğim gibi...Teyzemlerde toplaşıp ailecenek daha öğlenden hazırlanmaya başlanacak yılbaşı sofrası. Babamın getirdiği koli koli bira, rakı, şarap vs. şeklinde bir sürü alkollü-alkolsüz meşrubat da sofrada yerini alacak. Bu sırada bense iki küçük canavar olan kuzenlerimin ve iki büyük canavar olan onların kardeşlerinin dalaşmalarını çekiyo olucam. Sofraya oturulduktan sonra bu sefer televizyon kavgası başlayacak ki biliyorum; Eniştemin Sibel Can, babamın TSM, annemin türk halk müziği istekleri arasında benim ÇGH Yılbaşı Özel bölümünü izlemek bir hayal olarak hafızalarda kalacak ve ben ne yazık ki ancak tekrarını izleyebilicem ki bilen bilir,yenisi gibi tat vermez o. Daha sonra babam çakırkeyf olmaya başladıkça bilgisayardan şarkılar aratıcak bana ki bu benim "PES!" deyip kendimi içkiye vuracağım an olucak,biliyorum,hissediyorum.
            Sonuç olarak 2010 gelip çattığında pastamızı kesip gece 3e kadar filan uyanık kalma çabamızla milletin gözler düşmeye başlayacak. Bense yediklerimden dolayı ertesi gün bozulacak olan midemi düşünerek uykuya dalıcam...İşte benim yılbaşı gecem...Mutlu Yıllarrrr =)

1 yorum:

...

.....

...

...

Yorumlar....

Yorum.