4.6.10

Vurgun Üstüne Vurgun...Yeter! Bu da Bi Bünye!!

Kahramanımız uzun bir aradan sonra dershaneye gider..Amacı fizik 2 hocasını ikna edip, boş bi vakit ayarlatmaya çalışıp kepler anlattırmaktır. 
Sabahın köründe, kalkar gider dershaneye.Giderken Karşıyaka-vapur-pasaport hattını kullanan kahramanımızın vapurda içtiği çayın da etkisiyle keyfi yerindedir.Günün iyi geçeceğine dair bir his vardır ki içinde, hazindir, yanılacağına ihtimal vermemektir. 
Ancak olan olmuş,kader ağlarını örmüş ve o kadarcık keyif ileri kuantum mekaniği tarafından kahramanımıza reva görülmemiştir.
Rehberlik hocasının çemkirik çemkirik kahramanımızın başına ekşimesi günün ilk gıcıklığı olmuştur. Zaten iki gün önceki telefon konuşmasından ötürü gıcıktır kadına,bu da üstüne bal-kaymak olmuştur. 
Kahramanımız,yanında getirdiği iyi bir denemeyi yapmak üzere bir sınıfa girip rahat rahat çözme hayalleri kurarken,rehberlik hocası çocuğu zorla dandik bir deneme sınavına sokmuştur.Neyse demiştir,kahramanımız. Girelim bari, nasıl olsa yapacaktık fen denemesi. Ondan sonra da girer sınıfa mat denemesi de çözer, sonra da etüdün yolunu tutarım diye düşünmektedir ki kahramanımız, başına geleceklerden habersizdir.
Daha önce moral sınavlarına girmeyi beyhude bulmuş olan kahramanımız arkadaşlarından morallerin kolay olduğunu öğrenmiş,bununla günün üçüncü vurgununu yemiştir.
Sınav kolaydır,kahretsin ki gerçekten kolaydır! Sınavdan erken çıkar haliyle ve denize düşen yılana sarılır misali rehberlik servisinin yolunu tutar.Sonunda bi sınıfa kapanıp kendini denemeye vurmak niyetindedir ki o da olmaz. Zira rehber hoca saat 1.30da sınav olduğunu ondan sonra da tüm sınıflar dolu olacağını buyurur.Diğer vurgun da böylece kahramanımızı vurur.
Neyse,en azından sınava girdik diyen kahramanımız,yanıtları almak için yayın odasına ilerler ki gözü dönmüş görevli ve başarı sınıfında kombinasyon anlatamayarak kahramanımıza bildiğini de unutturan öğretmen tarafından geri püskürtülür. Yanıtlar saat 3 te verilecektir! Girdiği sınav da boşa gitmiştir yani.
E ben oturup evde de deneme yapardım,hem de alasını!! diyerek eve dönüş yolunu tutan kahramanımız,sabahın köründe kalktığına mı, hocaların takmamazlığına mı,fizik dersini ayarlayamamasına mı,o sinirle eve geldiğinde gününün heba olmasına mı sinirlensin bilemeyerek otobüse binip gerisingeri eve dönmüştür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

...

.....

...

...

Yorumlar....

Yorum.