14.1.11

Okumalık...

Yine normal insanların oturum organlarında pirelerin halay çektiği saatlerde yakaladı ilham perisi şu gariban bünyeyi sayın izleyen .Allah allah,cümleye bak.Sanat yapıcam diye k*çını yırtmış yazar cümlesi yemin ediyorum; ama konumuz bu değil.Şşşş!

Aslında konumuz da yok yani, öyle "okumalıh" bi yazı yazayım dedim gecenin köründe -gecenin körü?-

Öncelikle iyileştim sevgili okur. Yani dokularım birbirleriyle anlaşmaya başladılar. Gerçi burun mukozasında ufak tefek anlaşmazlıklar oluyor, olmuyor değil ama en azından ses tellerim bana biata geri döndüler.

Efenim,malumunuz -nerden malum olacak ama di mi? Neyse - okullarda bi finaldir bi sınav havasıdır aldı başını gidiyor ki şu noktada etrafta etekleri tutuşan öğrenci populasyonu artmakta. Ama bir güruh var ki gözlerden uzak.Aman aman evlerden ırak. Kimler mi bunlar? Hazırlık sınıfı öğrencileri!!!

Bitti! Bitti oğlum lan! Oda arkadaşım hazırlık okuyan şahsiyet,dün akşam topladı bavulunu,pılısını pırtısını evine gitti. Hemi de 40 küsur günlüğüne. 40! Oha! Benim tatilim hafta sonunu saymazsan 11 gün lan! Şaka gibi! Ama işte,giden gidiyor ve sen de mal gibi bakıyosun arkasından hasetin içinde.

Onun dışında bu haftadan bahsedelim biraz. Bu haftanın en heyecanlı olayı sanırım şurada bahsettiğim hasta görüşmemin kayıtlarını izlememiz. Bu oturumda videoları izleyip birbirimizi "Olmuş olmuş.Daha ne canım" "Güzel olmuş yaa, yeterli bence." "E ama hasta dandik!" şeklinde yağlama ve avutma içerikli konuşmalar eşliğinde eksiklerimizi gördük(!) Ve ortak karar şu: Benim hastam psikopat.

Adam sırf bende değil, diğer hiçbir doktorda -Allah söyletti valla- konuşmamış. Hele bir arkadaşa baş hareketleriyle filan cevap veriyor.O derece. Benim videoyu görmelisiniz ama!!

Zaten kaçırmışım kaydımı,sonradan yalvar yakar almışlar beni.Ben daha ne yapacağıma karar veremeden sen adam soktu beni palas pandıras odaya ki videonun başındaki o deli dana misali ortalıkta kalem kağıt aramam
hocanın dikkatinden kaçmadı.

Nasıl uzun video nasıl uzun! 7-8 dk! Milletin 3 dk civarlarında olduğunu düşünürsek bayıldık izlerken,bitsin artık noolur diye. Ne sormuşum adama ama bi görseniz. Bildiğin beyin tümörü tanısı koyucam,o derece.

Bi salaklığımı da farkettim.Onu bari yapmayayım haftaya. Adama ilaç kullandın mı diye sordum o da "Hayır." dedi tabi. Sonra birkaç soru daha...Sen yine ilaç kullanıp kullanmadığını sor ben! Allahtan hemen çevir sen onu, reçetesiz ilaç diye -işte vermidon olsun,aspirin olsun filan diye. Öyle yırtmışım.Yoksa rezil yani.

Bi de sonunda kısa oldu biraz demiyo muyum! Al, baltayla kes beni!

Bakalım gelecek haftaya n'olcak? Bu sefer bilmediğimiz bir hastalıkla gelecekler ki bakalım iletişimi her noktada tutabiliyor muyuz? Son görüşmemde samimi ol demişti. E ben de sarılıp yanaklarından şapur şupur öpmezsem!!

1 yorum:

  1. tam gece okumalığı olmuş serdar :)güldüm, üzüldüm,,baltayla kestim,rezilliği izledim ama çok güzeldi inan :)
    geçmişler olsun inşallah :)

    YanıtlaSil

...

.....

...

...

Yorumlar....

Yorum.