25.2.11

Live It Up!!!

Eveeeet. Geldik artık her yılın en favori; siyaset,kazalar,insanların birbirini doğraması,domatesin kanseri önlemesi,pazar fiyatları gibi konuların tükendikten sonra tartıştıkları konuya. Anladınız siz onu =) Ya da yok anlamadınız =S Zira kurduğum cümleyi ben bile anlamadım. Allahım şu yazma sanatı beni öldürecek!

Neyse dağılmadan konuya gelirsek. Eurovision sayın izleyen. Geçtiğimiz günlerde ya da bugün desem daha doğru sanırım Yüksek Sadakat -ki Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer ile kalbimde taht kurmuş gruptur kendisi- Türkiye'nin Eurovision 2011 şarkısını kamuoyuna duyurdular. Live It Up!


Şimdi müzikle olan ilişkisi flütten öteye geçememiş, resim desen "çöp adam" eserleri çöp kutularını boylamış, heykel desen dandik bir peçeteliği bile seramik hamurundan yapamayan, sanatı-kıt bir kişiliğe sahip olan bendeniz Eurovision deyince bi dur derim kendime! Bi dur! Zira severim Eurovision şarkılarını. Hobi gibi bişidir benim için.Elenen filan dinlemem beğendiklerimi not alır yüklerim telefonuma mp3'üme dinlerim. Eğer o "sürtük" Lena olmasaydı geçen sene biz kazanacaktık ve benim hayallerim gerçekleşecekti!

Lena'ya kızgınlığım şundan sayın izleyen.Eurovision'u geçen sene kazansaydık eğer Ankara'da okuyan bendeniz gidip canlı canlı yerinde izleyecektim!

Derken bir gün -yine Eurovision yaklaşmış böyle- televizyonda Lena'nın şarkıyı gördüm ve anladım. Hayallerim bir kere daha yerle bir olmuştu ve ben Eurovision'u yine televizyondan izleyecektim. Ondan, ne kadar sevsem de "Satellite"ı , Lena'dan nefret ediyorum.

Neyse şimdi benim kişisel nefretimi bir kenara bırakırsak umarım bu sene hayallerim gerçekleşir.Başarılar Yüksek Sadakat'e...

İşte Yüksek Sadakat'ten Live It Up!

2 yorum:

...

.....

...

...

Yorumlar....

Yorum.