30.6.10

Home Sweet Home! Sana Ulaşana Kadar Canım Çıktı!!!

İki gündür teyzemdeydim.Kuzenimin sünneti yaklaşıyor ve bizimkiler de bu cuma toplaşıp tatile gidecekleri için teyzeciğim en uygun zamanın şu sıralar olduğunu düşünüp badanaya kalkışmış.Eh,eşek değiliz biz de gittik yardıma.Neyse işte bitti sonunda da "home sweet home"a dönebildim.Geldi sonunda internet eve de yazabiliyorum şu an bu yazıyı. İnternet geldi,ben geldim eve de gelene kadar neler çektim.Anlatayım...
Birincisi teyzemlerde Digitürk Plus var.Hani normali de değil yani HD'si filan. O yüzden iki katı zor oldu benim ayrılmam o muhteşem aygıttan. Zira gece üçlere kadar; House'u mu kaldı? Three Rivers'ı mı gitti? Grey's Anatomy mi var? Acil Servisi mi izlenmedi? Allahım,allahım!  Cennet gibi benim için. Ne kadar tıpla alakalı program varsa denetimimden geçti,tam not aldı! Bi de çakışmıyo mu sana! Oohh ne güzel! Hepsini izledim.Zaten,çakışsa da kayded,yomuşsun.Yani daha çok marifeti var da acemisiydik bilemedik...
İşte o dizilerden ayrılıp,normal belediye yayını,uydu bile olmayan 22 tane dandik kanalıma dönmek ayrı bir zor oldu benim için.
Ama sonuçta attım kendimi otobüs durağına. Kalbimde tek tesellim evde internet olması. Neler kuruyorum ama,gelmiş geçmiş ne kadar dizi varsa indirdim de arşivledim bile. Yemek bile yemeden izlemek için koluma srum filan bağlıyorum böyle.Kurdum da kurdum. Ya kızarlarsa,şöle şöle derim falan diye hayali kavgalar bile ediyorum evdekilerle.Sonuç? Hayallerim cumbuldanak suya düştü tabi! Nereye ne indiriyon.Bilgisayarda boş yer 5gb. ya var ya yok. Ikınsan onu bunu silsen max. 6 gb. yer açılcak. Neyse indirmeden,izlerim gibisinden kendimi avutuyorum;ama biliyorum tv.den izlemek gibi olucak.
Eve geldiğimd bu haldeydim;ama gelene kadar da patladım! O 79 numaralı otobüs bitirdi beni! Balık istifi insan mı olur yaa şu sıcakta? Kıç kıça gidiyoruz desem futbol sahasında 5 kişi yanyana duruyomuş gibisinden bi rahatlık anlaşılsın.O derece.abartmıyorum! Ciddiyim. Ve o insanlar! Zaten başlı başına onlar bir yazı tutar,anlatsam!
Ağlayan çouklar mı dersin? Mırç sevgililer mi ararsın? Sıkıntıdan 60 yaş kartı boşa gitmesin diye gezmeye çıkan mcalar mı dersin? O kıç kıçalıkta örgü örmeye çalışan yaşlı teyzeler mi? Olmadı bi doz terden tişörtünün rengi dönmüş şarapçı vereyim? allahım allahım ! Bak anlattıkça midem bulanıyo! Burdan o insanlara seslenmek istiyorum....
1-) Ağlayan çocuk ve anası: Çoocuum! Kes sesini! Söz ben alcam o ben 10(ben ten) tişörtünü sana;ama noolur zırlamayı kes!!! Anası, al şu çocuğa o tişörtü! Ya da kur otoriteni sustur onu! İnene kadar susmadı çocuk yaa!! Kulağıımda kulaklık son ses kulakta bi yandan..." akşamlar...akşamlar...hep aynı dertteyim.."diye gripin.Bi yandan da "...Ben teeeeeeennnn!!!Bohuuuuuuu!!!.."diye zırlayan çocuk! Bana da- bize de - yazık!
2-) Mırç sevgililer: OHA! OHA! OHA! Tamamianladık öptün, ok. Bi yere kadar bir şey demem de o kalabalıkta kızı yalayıp yutman iğrençlik değil de nedir arkadaşım!! Terli terli,vıcık vıcık zaten ortam. Havaya keskin parfüm kokularının yanısıra tütün,ter karışmış.Sen diş çekiyon! HÖH! O kadar mı abazasınız!!
3-)60 yaş kartlı amca; Var amca var! Küresel ısınma var! Sen g*tünü kora koysan da var! Ondan klimacılara,devlet başındakilere,reklamlara,para yemiş bilim adamlarına atma! "Bak İzmir'e nasıl serin? Hani nerde küresel ısınma?" diyo bi de! Lan adam! Bak tamam saygım sonsuz ama kenin diyon işte.Temmuz'a geldik,hava serin diyon.İklim değişiyo işte! İstanbul sel! Efenim? Ne dedin?
4-)Örgü teyze: Teyze sen manyak mısın? Sayende millet arkayı kollamaktan,paranoyak oldu! Lan ya fren yapar şoför de o şişlerden biri....aman aman aman...Teyze yazın ortasında senden pembe kazak isteyen torununu yakalarsam o kazağı giydirip Kordon'da güneşin alnında oturtçam onu.
5-) Şarapçı kılıklı amca: YAAA GİT Bİ YIKAN YAA!!!! Deodorant kullan bişi yap.Sarı sarısın yaa böğk! Sigarayı da bırak! Sarı sarı dişelerin! Bak kalktı yine içim!
6-) Arkadaşım! "Koca g*tünü çek yoldan!" şeklindeki ses tonuyla "İlerler misin birader" diyen arkadaşım!!! Kibar olma çabasındaki "İlerler misin?" in ardındaki birader hanzoluğunu ortaya çıkardı ve benden yılın en büyük tebriğini aldı! MAL!
İşte bunlarla uğraştım! Ama ikinci otobüs rahattı en azından.Neden biliyo musunuz? Karşıyaka sınırlarına girdim çünkü! Yeşilyurdu ve o muhiti.Yani Varyantın yukarısından tutun da Limontepe'ye kadar olan kısım.Evet,size önyargı seviyesinde kılım! Haberiniz olsun!

4 yorum:

  1. bu yazı üstüne çok pis ayar verirdim de neyse

    YanıtlaSil
  2. Hissettiklerimi,gözlemlediklerimi yazdım...pişman değilim,yine olsun yine yaparım =)

    YanıtlaSil
  3. hayatımıza renk katan ayrıntılar değil midir bütün bunlar ???sıcacık yuvanın serin serin esen balkonundan dışrıyı izlediğinde hangi birini görebiliyorsun bunların ... gazeteye ilan versen sence bu kadar tipi bir arada bulabilirmisin ??yüce tanrımızın bize bir lütfu bu :D bak seni bu insan ziyanlarından farklı yarattım kıymetimi diyor sankiii :)))hadi gel birde psikolojik analiz yapalım bu ziyanlarla ilgili ;) o 60 yaş kartıyla yeni gelin gibi ordan oaray gezen amcam sence kimin dırdırından kaçıyor olabilir :)) o pembe kazağı ören teyzem şişi her ilmek ilmek atışında kimin boğazına geçirdiğini hayal ediyor olabilir :D

    YanıtlaSil
  4. Hmmm şimdi böyle b yaklaşım da çok iyimser oldu sanki be hilal =)

    YanıtlaSil

...

.....

...

...

Yorumlar....

Yorum.