24.5.10

Kafa Boşaltmaca

Yazacak çok şey var  blog. O yüzden giriş miriş demeden dalıcam konuya ki zaten girişe de gerek yok. Zira söyleyeceklerim birbiriyle alakasız olacak.Kısacası; kafayı boşaltmak bu yazının amacı.
"Düşüş" diye bi romanı bitirdim yeni, içim suçluluk duygusuyla dolu. Kitap öyle, aman aman sarmasa da nasıl bi okuma açlığındaysam, daldım romana. Roman bitti hemencecik.Soru çözmem gereken o saatlerde kitap okuduğumu bi ben biliyorum bi de sen blog. Eh bi de bu blogu okuyacak olan annem; ama olsun. Ondan saklamam bir şey ki ben.
Aslında çok da suçluluk duymuyorum; çünkü rehberlik servisimiz buyurdular ki herkes böyleymiş bu aralar. Bi saldım çayıra mevlam kayıra moddaymış millet. YGS yaramdı kimseye anlayacağınız.
Dediğim gibi bunu okuyacak annem, neden okuyacak? Çünkü internetle bozdu kafayı! Takıp gözlükleri facebook'tan çıkmıyor.Yemek tarifleri filan arıyo.Bildiğin internet-kolik oldu.Geçer diyoruzz ama bakalım....
Bu arada Gülse Birsel'in ne zamandır alcam alcam deyip de alamadığım,bir türlü sıra gelmeyen kitabını aldım."Velev ki Ciddiyim" Şu günlerde rafları süslerken benim daha "Yolculuk Nereye Hemşerim"i almış olmamdan çıkar artık sen ne kadar acınası durumda olduğumu.
Lost da bitmiş sonunda. Her ne kadar finali beğenen az kişi de olsa ben bu yaz izlicem . 4.sezonun yarısında bırakmıştım; ama bu yaz biticek inş. Lost,Hereos,Supernatural,Merlin,House bu yaz izleyeceklerimin bazıları blog.
Aşk-ı Memnu da bitiyo be! Yazık eğer kitabı yapacaklarsa- ki öyleymiş- kan döküleek. Haketti mi acaba dicem; ama ölmeyi kimse haketmez be blog, hele ki kendi kendini öldürmeyi kimse...Bulsalar ya bi orta yol. Nese...
Ahmet hocayla konuşmuyorum hala. Paşam, bi de gelmiş ertesi gün kendini savunuyo! Bi de alttan alttan tehdit ediyo tekrar yapmıcam diye! Ne olur yap!! Ölüyoduk biz de tekrar diye! Zaten bitti konular. Daha da gitmem dershaneye!
Şrek gelcekmiş bu cuma. Ona gitçem işte. İki elim kızıl kanda olsa giderim. Bayılıyoum yaa. Hele ki avatarda fragmanını gördüm ya ölsem kaçmaz.
Fizikçimiz kötüleri tutuyo. Yazık,çok severim adamı;ama kötüler kazansın istiyo filmlerde. Jokere bayılmış Batman'de mesela; ama ben aynı fikirde değilim. İyilik kazansın hep. Ama saygı duyuyorum.
Bu arada Niels Bohr da bayağı zekiymiş haa .Ezerdim ben onu amaann teoremleri de tek elektron için geçerli filan diye ama baya baya ezmiş Einstein'ı vakt-i zamanında masa başında .3 sorudan 2sinde oturtmuş aşağı Einstein'ı. O 3. de gerçeklik ne gibisinden felsefii bi soruymuş ki bu da fizik alanında belden aşağı vurmak demek. Kızdım Einstein'a. Tabi bunlar hikaye ne kadarı doğru ama fizikçimiz anlattı.Vardır bi doğruluğu. Thomson'la Dalton'u anlatmaya içim elvermez. Ezdi adamları,yazık.Biyolojinin Aristo'su gibi oldular o ders.
Kimyacım rahatsızlandı geçen gün.O her ne kadar, "Biyoloji hocana kurabiye yaptın, bana yapmadın ondan." dese de tansiyonu yerlere inmiş belli. Yapçam bugün de sevinsin kadın. Bi de sipariş verdi tuzlu diye. =)
Dün çok sevdiğim bi film vardı. İzlemedim.Geçen sene izediğimde ÖSS stresine hüngürdemiştim.Yine koparım diye açmadım bile.ÇGH'yi açtım izledim. Kolpadinli skeç süperdi. =)
CHP'ye de Kılıçdaroğlu geldi.Bence her şey farklı olacak. Sonunda hakkettiğini alacak CHP.O adam Baykal gibi değil,eylem adamı. Araştırıyo filan. Recep korkmalı bence.Hadi hayırlısı...
Kuponlarımın bitmesine de az kaldı.Gazeteden İngilizce seti biriktiriyorum. Önce onu çalışçam sonra da lost izlicem pratik olsun diye =)
gelecek sene Work&Travella almanyaya gitmeyi düşünüyorum.Gerçi gidiliyo mu bilmiyorum ama AFS veya Aisec de olur.Maksat almancayı geliştireyim.Geçen test yaptım kendime.hala Oberstufe'yim ama kelime eksiğim var.Onu gidereyim.O C1 de bi işe yarasın bari.
Yaz planları da belli olmaya başladı yavaş yavaş.Biz galiba didime gidiyoz 3 kardeş. Geçen sene de öyle gitmiştik.Ne eğlenmiştik yaa =) bi arada Bodrum'a gitçez galiba. Ablamın en yakın arkadaşı orada.Dil iyice gelişçek desenize.
Bi de denemelere başlasam mı diyorum.Gittim körfezin denemelerini aldım. İdeolijiyi salladım.Sisteme oynamak zorunda kaldım. Adamların tutuyo soruları abi. Neden acaba(!). Yoksa neden hiçbir dershanenin vermediği mantık dersi ygsden günler öncesinden verilsin ki orda. Aaa,şansa bak! Yıllardır gelmeyen konu,geldi. Allahın hikmeti işte!  Hayır yaptık ama kanıma dokunuo.
Obama'nın faresini gördünüz mü?Çok komikti yaa =) Beyaz Saray girmek normal bi insan için ne kadar zor ama farecik cirit atıyo utanmasa Başkan'a nanik yapıcak.düşünsenize,o haberden sonra son derece iyi eğitimli ajanların bahçede harıl harıl fare aradıklarını.Karizma sıfır =) Tebrik ettim fareciği
Karizma demişken,öğlen aralarında burger'a gidiyoruz arkadaşlarla.Merkezde olduğu için ne kadar takım elbiseli varsa ellerinde blacberryler,kulaklarında bluetoothlar geliyolar burgera.Bi eda bi çalım.Sipariş vrirken bi havalar.elemana köle gibi davranmalar filan. 5 dk sonra elleriyle patatesi ballı hardala bandırıp bandırıp yemeleri,kolalarını fln höpürdeterek içmeleri....karizma yerlede!!!Çok gülüyorum onlara.Hayır,zaten şirketin verdiği sodexoyla ticketla ödüyosun,bi de hava atıyosun!
Burger demişken,sosların paralı olmasına çemkireyim bi de! Bu ne yaa ranch yeme özgürlüğüm elimden alındı,ballı hardal'ım elimden kaydı! Kınıyorum.Türk halkının bu zaaflarından kar kapısı elde etmeye çalışan zihniyeti kınıyorum.
Bi de Mc Donald's var.Sakın ama sakın ordan ranch veyahut ballı hardal yemeyin! Berbat.Aşırı berbat.Taneli ballı hardal mı olur bee!İğrençti.Mc Donald's'ı b, cola bi patates için seviyorum.Bi de böğürtlenli sundae için yoksa o da beş para etmez ya.nese,En iyisi döner.Bildiğinden şaşmıcan arkadaş! Hee geçen manisa kebabı yedim çok güzeldi.Tavsiye ederrim.Bi de Burger Turk diye bi yer açılmış ama daha gidemedim.ters kalıyo dershaneye ama gidicem inş.
ohh bee ne konuştum(yazdım) haaa.Bi daha dolana kadar kendine iyi bak blog =)

2 yorum:

  1. do you sex ?? bodrumda sor bunu.work & travel trilyon ulkeye gidiyo almanyaya da gidersin ama afs diye bi ihtimal yok.afsli olmak icin lise donemi basvurman lazimdi

    YanıtlaSil
  2. e giden biliyo tabi =)

    YanıtlaSil

...

.....

...

...

Yorumlar....

Yorum.