7.5.10

İnternet istiyorum.....

      Sonunda kavuştum bi internet bağlantısına!Yaşasın diyecem de diyemiyorum.Sebep? İzmir'in göbeğinde internete bile girmeye yetecek kadar zamanım olmadığı için!!!Düşün artık, teee geçen hafta açıklandı YGS ve ben daha yeni Facebook,Twitter,Blog yüzü görüyorum.
Ama yine de sevinçliyim =) Zira YGS'den hayli iyi bir derece elde ettim.Umarım LYS'de de bu muaffakiyetim sürer ve şu tıp haylimin ortasına balıklama dalarım.
Sıkıldım artık arkadaşları geri çevirmekten. Eti Fest'e çağırdı arkadaş gayri-iyimser bi şekilde.Gitmedim,gidemedim. İntegralle randevum var dedim. Benzen ve türevleri bekler, dedim. Rölativistik kütleyle haşır neşir olucam dedim.aGidemedim. =( ama gelecek sene ordayım. Altını üstüne getiricem ortamın.1 Senenin stresini orada atıcam.Duyurulur.
Bu arada Işın Karaca'nın son albümünü (Arabesque) dinledim ve mest oldum!!!Ki arebesk görünce kaçacak delik arayan,duyunca yüzünü ekşiten ben, Işın'ın o mükemmel sesiyle,pop sounduyla söylediği şarkılara eşlik eder buldum kendimi.Tavsiye ederim.Dinleyin.

1 yorum:

  1. tıp isteyen kardeşim, lütfen iyi düşün, hatta çok iyi düşün.

    YanıtlaSil

...

.....

...

...

Yorumlar....

Yorum.